Mi lista de blogs

sábado, 19 de marzo de 2011

El Meu Món

Flickr i el meu món

Al primer moment en que he entrat a flickr com a usuari amb possibilitats de penjar fotos he de reconeixer que estava un poc asustat pel fet que ho veia un món nou i complicat. Supose que també afavoria el fet que les pàgines estaven en anglès! Però un cop he esbrinat com canviar de llengua...ho he trobat relativament senzill! I també interessant. És gratificant veure com amb un poc d'esforç ets capaç de moure't per un món nou i desconegut. 
Però he de reconèixer que encara em queda molt per a aprendre d'aquesta nova ferramenta i algunes coses no he esbrinat com es fan.
De totes maneres crec que per ser la primera aproximació a Flickr he sigut capaç de fer prou coses. He de dir que és molt còmode i tranquilitzador saber que amb l'ajut de les Creative Commons tot allò que vulgues compartir amb la resta del món es troba  segur, que no pot caure en les mans equivocades per a fer-ne un ús indegut.
Així que crear un compte en aquesta pàgina és molt senzill i penjar les fotografies i assignar a cadascuna d'elles una etiqueta i una descripció és tan fàcil com seguir les pautes que et marca la pàgina. 
Després únicament has de crear una carpeta amb un nom i descripció...i ja està! El món sencer pot utilitzar (degudament estipulades les normes d'ús de cada fotografia) les teues creacions. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario